Al onze diensten in één overzicht

Systeembeheer

Systeembeheer houdt het opzetten, afstellen en onderhouden in van alle computers, netwerken en gerelateerde systemen binnen uw bedrijf. Dat is heel globaal gezegd. Meer precies moet u denken aan het beheren van uw datastructuur, het aanmaken van gebruikers en het instellen van mappen.

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer van AAD Automatisering betekent dat wij alles voor u kunnen verzorgen. Van de internetverbinding (ADSL, VDSL, glasvezel) en 4G back-up tot aan een vlekkeloze communicatie tussen al uw apparaten. Wij leveren de verbindingen. En ontsluiten het netwerk naar het internet.

Telefonie

Het huidige telefoonverkeer loopt voornamelijk via de cloud. Om dit in uw bedrijf moeiteloos te laten gebeuren, zijn onze telecomspecialisten onmisbaar. Wij nemen met u door hoe uw medewerkers met elkaar moeten kunnen communiceren,

Microsoft 365

AAD Automatisering is officieel Microsoft 365 en Office 365 zilver partner voor bedrijven in het MKB. U kunt bij ons terecht voor uw Microsoft licenties, maar ook voor alle dienstverlening rondom het programma zoals implementatie, integratie, training en support. Al onze medewerkers hebben certificeringen van Microsoftproducten.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een platform voor alle clouddiensten van Microsoft. Binnen dit grote platform kunnen wij uw bedrijfsomgeving inrichten, zodat medewerkers ook eenvoudig vanuit huis met de vertrouwde bedrijfsapplicaties kunnen werken. Vanzelfsprekend is het erg belangrijk dat de Azure-omgeving veilig is ingericht.

Hosting

Webhosting is het gebruik van een stukje online opslagruimte. De digitale informatie van een website wordt opgeslagen en beschikbaar gesteld om bezoekers de website te kunnen bekijken en gebruiken.

Wilt u weten
wat wij voor u
kunnen betekenen?

Security

Om overal veilig online te werken, is beveiliging hard nodig. AAD Automatisering biedt u een pakket aan cyber security-maatregelen die ervoor zorgen dat al uw IT-omgevingen veilig zijn afgeschermd. Vooral ook als u gastgebruikers binnen uw netwerk toestaat.

Monitoring

Wij zorgen ervoor dat uw IT gewoon werkt. Daarvoor houden wij uw IT-omgeving continu in de gaten. Door de monitoringssoftware signaleren we snel onregelmatigheden en handelen we direct als iets niet goed gaat. Gaat er bijvoorbeeld bij het maken van een backup iets niet goed, dan krijgen wij daarvan direct een melding.

Camerabeveiliging

Behalve een veilig IT-systeem is de veiligheid in en rondom uw bedrijfslocatie net zo belangrijk. Naast de juiste camera en de positie van die camera zijn wij vanzelfsprekend sterk in het aanleggen van het bijbehorende netwerk en het plaatsen van de juiste en voldoende bekabeling.

Advies

IT is heel breed. Over die gehele breedte van het vak kunnen wij u adviseren.

Als u een bedrijf gaat starten, als u uw IT opnieuw wilt inrichten of wilt uitbreiden. Welke producten u het beste kunt aanschaffen en hoe u uw standaard kantoorplekken omzet naar mobiele werkplekken of thuiswerkplekken.

Private Cloud

Uw documenten en eventueel ook uw software staan op een server, die wij voor speciaal voor u hebben ingericht in ons eigen servers bij Dataplace in Alblasserdam. Deze servers beheren en onderhouden wij zelf. Voor u betekent dat veilige en gegarandeerde uptime, altijd en overal.

Public Cloud

U kunt via ons ook kiezen voor public cloud. Bijvoorbeeld de servers van Microsoft. Microsoft stelt het platform voor u beschikbaar en AAD automatisering richt daarop uw internetomgeving in en zorgt dat uw documenten en software goed beveiligd zijn.