Hosted Telefonie 2017-03-24T08:53:14+01:00

Hosted Telefonie: moderne telefonie zorgt voor kostenbesparing

De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele telefonie-oplossing. Hosted Telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist  schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf.  Alle denkbare mogelijkheden uit de cloud voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

HIP  “Hosted Telefonie”

Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruikmaken van uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer zijn onderdeel van uw  telefoon-omgeving. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie  geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast betaalt u alleen voor  de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en wijzigen.

HIP Groeit en krimpt mee

Hosted Telefonie is uitermate flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee. Het is dan ook erg eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal gebruikers aan te laten passen. U heeft dus nooit onder- of overcapaciteit en u betaalt voor wat u gebruikt. daarnaast kunt u altijd nieuwe opties en uitgebreide functies toevoegen aan uw telefooncentrale.